X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Çocuklar Duymasın 53. Bölüm

Çocuklar Duymasın son bölümde kız isteme töreninin ardından dünürler nişan hazırlıklarına başlar. Bu süreçte Haluk, Meltem, Gönül ve Tuna nişan bohçalarını vermek için kız tarafının evine gider. Meltem, bohçaların açılmamasından yana olsa da Sultan bohçaları açmaya başlar. Tam o esnada canlı yayın yapan Tuna ise ortalığı karıştırır. Aileler nişan ve düğün hazırlıklarına son sürat devam ederken Simay ve Emre arasında bir tatsızlık yaşanır. Herkes onların evleneceğini düşünürken genç çift herkesi şaşırtacak bir karar alır. 

 Havuç ve Simay ayrılmaya karar verir. Başta Haluk ve Meltem olmak üzere herkes büyük bir şok yaşar. Peki Havuç ve Simay'ı ayrılık kararına sürükleyen sebep ne?

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Tutku, Meltem'in telefonundan fotoğraf paylaşmıştır

FRAGMANLAR