X
X

Çocuklar Duymasın 7.Bölüm'de Meltem'in hamilelik şüphesi ortalığı karıştırıyor!

10.09.2017 Pazar 11:14 (Güncellendi: 22.10.2019 - 14:22)

Çocuklar Duymasın 10 Eylül Pazar yayınlanan 7. Yeni Bölüm'de, hamile olduğundan şüphelenen Meltem'in yardımına Gönül koşuyor ancak beklenmedik bir durum yaşanıyor!

Çocuklar Duymasın'ın  bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde, evde dolaşan hamilelik haberleri işleri içinden çıkılmaz bir hale sokuyor! Meltem, hamilelik şüphesiyle bu konuyu Gönül'le paylaşıyor. Durum karşısında büyük bir telaş yaşayan Gönül ise bu konuda ona yardım etmeye çalışıyor; ancak, kendi başına geleceklerden habersizce...

Öte yandan Haluk ve Zero kendi aralarında konuşurken konu bir anda Gönül ve Tuna'nın yeni bir çocuk yapmasına geliyor. Bu konuda Tuna'nın aklına giren Haluk, emellerine ulaşıyor. Tuna, Gönül'le çocuk yapmaya karar veriyor ancak bunlardan habersiz olan Gönül duydukları karşısında şok oluyor. Peki Gönül, bu durumda nasıl bir tepki verecek? Hamilelik haberleri evde nasıl yankı bulacak?

Çocuklar büyüdükten sonra uzun zamandır baş başa kalan Haluk ve Meltem ise birbirine daha çok vakit ayırmaya ve birbirlerini daha yakından tanımaya çalışır. Özellikle Meltem bu konuda Haluk'a ısrarcı olur. Yıllardır Haluk'un çalışma ortamını merak eden ve hiç gitmeyen Meltem, onun nasıl bir yönetici olduğunu, çalışanlarına nasıl davrandığını görmek ister. Meltem'in bu isteği konusunda olumsuz düşünen Haluk ise onun bu ısrarlarına dayanamaz ve kabul eder. Peki Haluk'la birlikte şantiyeye giden Meltem ne yapacak? 

ÇOCUKLAR DUYMASIN VİDEOLARI