Yalan'da adalet mücadelesi!

27.08.2024 Salı 15:30 (Güncellendi: 27.08.2024 - 16:19)

Heyecan dolu bölümleriyle dikkat çeken Kanal D dizisi Yalan’da Melike’nin adalet arayışına yardımcı olan Cumhuriyet Savcısı Yaman Arıkan, dosyada çok önemli bir detay yakaladı. Melike, eşinin öldürüldüğü gece olay yerinde olan ancak dosyadan ifadesini çıkarılan kişiyi bularak katil veya katillere bir adım daha yaklaştı.

MELİKE GERÇEKLERE YAKLAŞIYOR

YIKIM YAŞADI

Entrikaların eksik olmadığı Yalan, 12’nci bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde Melike, DNA sonucunu öğrenmek için Aksoyların evine gitti. DNA sonucunun Duru tarafından negatif olduğunu öğrenen Melike büyük bir yıkıma uğradı.

GİZLİ TANIK ORTAYA ÇIKTI

Cumhuriyet Savcısı Yaman Arıkan, Melike’den cinayet dosyasının çözülmesi için eşi Kenan ölmeden önceki iki ayda neler yaşadıklarıyla ilgili detaylı bir yazı istedi. Dosyada önemli bir ayrıntı bulan Savcı Yaman, cinayet gecesi orada olan ve dosyadan ifadesi çıkarılan kişiyi buldu. Olayın yaşandığı gece Kenan’dan başka iki kişinin daha eve girdiğini görmüş olan o kişi aslında Kenan’ın metresi çıktı.

“Melike katil veya katillerin kim olduğunu öğrenecek mi?” sorusunun cevabı dizinin yeni bölümünde belli olacak. 

Yönetmen koltuğunda Ersoy Güler’in oturduğu; senaryosunu Leyla Uslu Öter’in kaleme aldığı dizinin yapımını Süreç Film yapımcılığını ise Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu üstleniyor. Yalan’ın oyuncu kadrosunda ise; Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi tecrübeli isimler yer alıyor.

Yalan, heyecan dolu yeni bölümleriyle her pazartesi Kanal D’de ekrana gelecek.

YALAN VİDEOLARI

KANAL D © 2024. Her Hakkı Saklıdır.