CANLI YAYIN
FIRINDA KARNABAHARLI TAVUK BUT
4 adet adet piliç but
4 büyük patates
500 gram konserve bezelye
1 avuç karnabahar
1 avuç brokoli
1 çay kaşığı Karabiber
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı Kekik
1 çay kaşığı Tuz
6 yemek kaşığı Zeytinyağı
3-4 yemek kaşığı domates salçası
YAPILIŞI:
Butların derilerini tamamen soyun ve yıkayın.
Patatesler iri elma dilimi şeklinde doğrayın.
Fırına dayanıklı geniş bir cam tepsiye butları ve patatesleri dizin, bezelyeleri serpin.
Salçaya tüm baharatları ekleyin, 1 su bardağı su ile seyrelterek yemeğin üzerine dökün.
Önceden ısınmış 200 derece fırında yaklaşık 35 dakika pişirin.