PORTAKAL KASESİNDE MOZAK PASTA
1 paket Çikolatalı Portakallı Puding
2,5 su bardağı süt
10 adet petibör bisküvi
2 yemek kaşığı Damla çikolata
5 adet orta boy portakal
Servisi için:
1 paket Krem Şanti
1 çay bardağı süt
Yapılışı:
Portakalları ikiye bölün ve kabuklarına zarar vermeden içlerini çıkarın.
Pudingi 2,5 su bardağı süt ile pişirin (yarım su bardağı kadar pişen pudingden kenara ayırın) ve sıcakken içine kırdığınız bisküvileri ilave ederek kırın.
Hazırladığınız bisküvili harcı içini çıkarttığınız portakal kabuklarına paylaştırın.
Üstüne, kenara ayırdığınız pudingden 1 er kaşık dökerek düzeltin ve soğuyup kabuk bağlaması için buzdolabına alın.
Tatlılar soğuyunca krem şantiyi 1 çay bardağı süt ile çırpın. Soğuyan tatlıların üstüne krema sıkma torbası yardımıyla sıkın.
Portakal kabukları ve çikolata parçalarıyla süsleyerek servis yapın.