X
X

Hayat Şarkısı Son Bölüm'e Hülya’nın aldığı şok karar damgasını vuruyor!

06.06.2017 Salı 10:06 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:34)

6 Haziran Salı 2017'de yayınlanan Hayat Şarkısı 57. Bölümde Hülya, düğün günleri kendisini terk edip Berlin’e giden kocası Kerim’den intikam alıyor; Kerim bu yaşadıklarına inanmakta güçlük çekiyor. Hülya, yeniden yapılan düğünlerinde herkesin önünde Kerim’i terk mi edecek? Hülya ile Mahir’in yeni planı ne olacak? Hülya ile Kerim'i nasıl bir gelecek bekliyor? Hülya, tüm Cevher Ailesi'ni karşısına mı alacak? Hayat Şarkısı Final Bölümü nasıl son buldu?

Mahir ile Hülya’nın tutuklanması, herkesi büyük şaşkınlığa uğratır. Hülya neden polisler tarafından karakola götürüldüğünü anlayamaz. Kerim’in evlilik teklifi sonrası böyle bir şeyin gerçekleşmesi, herkesin tadını kaçırmaya yetmiştir. Dahası bu kez Mahir de neler döndüğünü anlayamamaktadır. Kerim ile Hüseyin, soluğu karakolda alır. Hülya ile Mahir’in operasyonlarından büyük bir rahatsızlık duyan Kerim’e son darbe olmuştur.

Hülya’ya ders vermek için Mahir ile bir plan yapmış olan Kerim, söylediklerinin Hülya için bir hükmü olmadığını düşünür. Her seferinde Hülya’yı sert bir dille uyarmış olmasının hiçbir şeyi değiştirmediğini fark eder. Hülya ile Mahir’in serbest kalmasından sonra merakla beklenen düğün için ilk adımlar atılır. Hülya’nın da her genç kız gibi düğün hayali kurduğunu düşünen Kerim, yeniden evlilik teklifi yapmıştı. Hülya’nın büyük sevinçle karşıladığı bu teklif sonrası herkesin büyük mutluluk duyacağı bir düğün planlanır. Her şey yolunda gibi gözükse de Hülya cephesinde işler iyi gitmemektedir. Kerim’in kendisini düğünlerinin hemen sonrasında yalnız bıraktığını unutamayan Hülya, bir intikam planı hazırlamıştır. Hülya, ardında bırakacağı mektupla her şeyi yerle bir etmeyi düşünür.

Hülya, Kerim’i terk edecek mi? Düğünde yer alan Cevher Ailesi, bunu nasıl karşılayacak? Hülya ile Mahir’in yeni planı ne olacak?