X
X

İkizler Memo - Can 4. Bölümde Can ve Memo yolun sonuna mı geliyor?

17.11.2018 Cumartesi 08:53 (Güncellendi: 02.08.2019 - 11:11)

İkizler Memo - Can 17 Kasım Cumartesi yayınlanan yeni bölümde, Can'ın hafızasının yerine gelmesi, Memo'nun planladığı her şeyi alt üst edecektir!

İkizler Memo - Can yeni bölümde ortalık karışıyor!

Can, yavru bir kediyi kurtarmaya çalışırken ağaçtan düşer. Hafızası geri gelmeye başlar. Can’ın garip hareketleri şaşkınlık konusu olur. Can'ı dışarda evinin yakınlarında gören Memo ise ne yapacağını bilemez. Duruma müdahale etmek isteyen Memo, Can'ın yanına gider. Ancak Can her şey hatırladığını söylediğinde durum beklenmedik bir sona doğru gider. Memo ne yapacağını bilemez.

Öte yandan Sibel, Onur’a evlenmek için baskı yapar. Can duruma tepki gösterir. Onur, Can’ın tepkisi nedeniyle  Sibel’den ayrılır. Bunu kendine yediremeyen Sibel, Onur’dan koparmaya çalıştığı parayı bu sefer Can’ı kaçırıp fidye yoluyla almaya karar verir. Sibel mafyaya başvurur. Mafya Can’ı kaçırır. Bunu gören Memo kardeşini kurtarmak için peşlerine düşer.

Yaren'e evlenme teklifi etmek için hazırlanan Osman ise son sürat bu kararını uygulamaya koyar. Yaren ve Osman kaçmaya karar verir. Mahmut bunu fark edince ise tüfeğiyle Osman’ın peşine düşer. Kılık değiştiren Osman bir süre bu şekilde hayatına devam eder ancak Mahmut durumu anlar. Son çare olarak Yaren'le artık nikah masasına oturan Osman, bir aksilik çıkmadan evliliği gerçekleştirmek ister. Peki bunu başarabilecek midir?

İkizler Memo - Can yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

İKİZLER MEMO - CAN VİDEOLARI