X
X

İnci Taneleri ilk bölüm full sahneler yayınlandı! İnci Taneleri 1. Bölümde neler oldu yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı?

25.01.2024 Perşembe 21:24 (Güncellendi: 25.01.2024 - 23:59)

Yılmaz Erdoğan’dan “İnci Taneleri”nin ilk bölümde merakla beklenen sahneler yayınlandı! İzleyicilerden tam not alan dizinin ilk bölümü adeta nefes kesti. 25 Ocak Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen İnci Taneleri dizisi soru işaretleriyle seyircilerini merakta bıraktı. Dilber karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansının tamamının yayınlandığı sahne bölüme damga vurdu. Yayınlanan tüm tanıtımlarıyla büyük ses getiren İnci Taneleri hem hikayesiyle hem de güçlü oyuncu kadrosuyla büyük ilgi topladı. BKM Yapım imzalı olan, Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizi ilk bölümüyle ekrana geldi. Azem karakterini canlandıran Yılmaz Erdoğan ise kaleminin güçlülüğünü bir kez daha ekrana yansıttı. Büyük merak uyandıran İnci Taneleri dizisinin ilk bölümünün ardından 2. bölüm tanıtımı büyük ilgi gördü. İnci Taneleri 2. bölüm tanıtımı yayınlandı. Buradan izleyebilirsiniz. İnci Taneleri dizisinin ilk bölümüne damga vuran sahneler burada!

Azem'in yıllar önce eşinin ölüm suçunu üstlenerek cezaevine girişi ve çocuklarının kaybolmasıyla başlayan hikaye seyirciye duygu dolu anlar yaşatır. Bir varoluş mücadelesiyle yeniden bir hayat kurmaya çalışan Azem'in yolu, pavyonda çalışan Dilber'le kesişir ve olaylar iyice çıkmaza girer. 

Senin aşkın değil sadece, failin olmak da varmış! - Azem Şiir Tam Sahne

 Dilber Pavyon Dansı Full Sahne

İnci Taneleri 2. Bölüm Fragmanı 

İNCİ TANELERİ VİDEOLARI