X
X

Poyraz Karayel’den şok eden veda bölümü!

01.03.2017 Çarşamba 16:48 (Güncellendi: 26.07.2018 - 12:11)

Poyraz Karayel, veda bölümüyle herkese büyük bir şaşkınlık yaşattı. Peki, heyecan ve merakla beklenen veda bölümünde neler oldu?

Poyraz Karayel’in senaristi olan Ethem Özışık, veda bölümüyle ilgili attığı tweet ile kafaları karıştırdı. Özışık kendi sosyal medya hesabından yazdığı “Hesabımı mı kilitlesem yoksa komple şehir dışına mı kaçsam? Kararsızım” mesajıyla akıllarda soru işareti bıraktı. 

Poyraz Karayel son bölümde Bahri, Savaş’ın tuzağına düşerek alevlerin arasında kalmıştı. Ölümle burun buruna gelen Bahri’yi ise son anda Ayşegül bulmuş ve onu kurtarmanın yollarını aramıştı. Babasını alevlerin içinde göre Ayşegül, büyük bir şoka girip kendini hiç düşünmeden alevlerin ortasına atıyor. Baba kız zor anlar yaşarken yine imdatlarına Poyraz ve ekibi yetişiyor. Dumanların arasında kalan Ayşegül’ü Poyraz kucağına alarak dışarı çıkarıyor.  Peki, içerde kalan Bahri’ye ne olacak? Poyraz, Bahri’nin hayatını kurtarabilecek mi?

Öte yandan Ayşegül ve Poyraz baş başa şömine karşısında romantik anlar yaşıyor. Uzun zamandır mutlu anlara hasret kalan ikili, güzel günlerin hayalini kurarak yeni bir hayata başlamanın planını yapıyor.

‘Senin hikayende mutlu son yok diye biliyordum!’
Mutlulukları hep yarım kalan Ayşegül ve Poyraz, bu defa sonunu kendileri yazacakları bir hikayeye adım atıyorlar. Ayşegül Poyraz’a “Senin hikayende mutlu son yok diye biliyordum” diye sorunca Poyraz’dan aldığı cevapla gözlerinin içi gülüyor. Poyraz ona yeni bir hayat vaat ederek “Bu sefer farklı, bu sefer sonunu biz yazacağız Ayşegül…”diyor. Bu akşam yayınlanacak olan Poyraz Karayel veda bölümünde ikili neler yaşayacak? Bu konuşmalardan sonra izleyiciyi neler bekleyecek?

Poyraz’ın büyük intikam planı!
Poyraz, intikam almak için Girişim üyelerinin peşine düşüyor ancak bu defa sıradan bir intikam olmayacağının da sinyallerini veriyor. Bu arada Nevra, geçtiğimiz bölümde Çınar’ın öldürülmesiyle daha da hırslanmıştı. Poyraz ve Ayşegül’ün peşine düşen Nevra, adamlarına Poyraz’ı öldürüp Ayşegül’ü sağ getirmelerini emrediyor. Peki, Nevra’nın adamları tarafından köşeye sıkıştırılan Poyraz, nasıl bir hamle yapacak? Poyraz’ı bekleyen tehlike ne?

Büyük ihanet ortaya çıkıyor!
Üniversiteye başladığından beri Fatih’le yasak aşk yaşayan Songül ise yolun sonuna geliyor. Sadreddin’in ona kötü davrandığı zamanlarda duygusal boşluk yaşayan Songül, Fatih’in ilgisiyle gönlünü ona kaptırmıştı. Songül’le başlarda sadece dalga geçmek için zaman geçiren Fatih’in ise duyguları gerçeğe dönüşmüştü. Songül’ün uzağında duramayan Fatih, son olarak onun evinde şoför olarak göreve başlamıştı. Sadreddin ve Songül arasındaki buzlar eriyince ise Fatih cephesinde durum beklenmedik gelişmelerle sonuçlanmıştı. Sonunda Sadreddin, Songül ve Fatih’i yakalayarak silahını onlara doğrultuyor. Peki, bundan sonra ne olacak? Sadreddin, ikisi birden vuracak mı yoksa Songül bu durum karşısında Sadreddin’in aklını çelebilecek mi?

POYRAZ KARAYEL VİDEOLARI