X
X

Esmersoy'un hayal kırıklığı

25.10.2010 Pazartesi 18:40 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

Olumsuzu, olumluya çevirmeyi başarmış...

Deneyimli gazeteci Güneri Cıvaoğlu’nun sunduğu Şeffaf Oda'da geçtiğimiz Pazar yenilenen Radikal’in Genel Yayın Yönetmeni Eyüp Can, Radikal’e özel röportajlar yapacak olan spor spikeri Burcu Esmersoy ve CNN Türk Program Yapımcısı - Gazeteci Cüneyt Özdemir konuktu.

Programda güzelliğiyle de dikkat çeken başarılı spor spikeri Burcu Esmersoy mesleğe başlamadan önce yaşadığı bir anısını anlattı. İlk başta yaşadığı hayal kırıklığı aslında meslekte çok daha emin adımlarla ilerlemesine neden olmuş.

Burcu Esmersoy şöyle konuştu: "Güzellik yarışmasında derece aldıktan sonra Faruk Bayhan beni odasına çağırdı. Yanında da İlker Yasin vardı. 'Bu kızı ekrana çıkarmak istiyorum. Sen ne düşnüyorsun?' dedi. İlker Yasin de 'Bu sesle olmaz. Burcu'nun sesi erkek çocuğu gibi çıkıyor.' dedi. Yıl 1995 ve o an benim tüm hayallerim yıkıldı. Faruk Bey de 'Peki o zaman.' dedi ve ben odadan çıktım."

İlker Yasin aslında benim için iyi bir şey yapmış diyen Burcu Esmersoy, "Daha pişmeden ekranın önüne konulsaydım bu kadar uzun süreli işler yapamazdım. Önce işin mutfağında piştim" dedi.


ŞEFFAF ODA VİDEOLARI