X
X

Vatanım Sensin 25. Bölümde Hilal ile Leon'un öpüşme sahnesi geceye damgasını vurdu!

27.04.2017 Perşembe 09:53 (Güncellendi: 18.06.2018 - 09:30)

Vatanım Sensin’in 27 Nisan Perşembe 2017 akşamı yayınlanan yeni bölümünde Yunan Teğmen Leon’un, Yunan Ordusu’na ihanet ettiği ortaya çıkıyor; her yerde aranmaya başlanıyor! Cevdet, Azize'nin boynunda gördüğü kolyenin peşine düşüyor; Selanik'te kendisini sırtından vuranın Tevfik olduğunu anlıyor! Tevfik ise Rıza Bey ile iş birliği mi yapıyor? Yunan Ordusu'nun yakaladığı Leon, cezalandırılacak mı? Kara Fatma ve onunla birlikte mücadele eden kadınların yeni hedefi kim olacak? Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Tüm gelişmeler bu haberde olacak!

Vatanım Sensin son bölümde neler oldu?

İtilaf Devletleri ajanı İngiliz Charles Hamilton, silahların Afyon’a ulaşması sonrası harekete geçer. Zira ona göre, Mustafa Kemal Paşa hızla güçleniyordur. Hamilton, bu konuda Tevfik’i vazifelendirir. Tevfik, İzmir’de bir iç isyan çıkmasını sağlayacaktır. Kuvvacıları düşman göstererek, halk içinde örgütlenmeler sağlar. Kendileri ile iş birliği yapmayanlara ise bombalı tuzaklar kuracak kadar Ileri giderler. Hamilton, bu iç isyanın çıkmasında en büyük yardımı Tevfik’ten alır.

İç isyan, tüm İzmir’i kötü etkiler. Mühimmatın Afyon’a ulaştırmayı başaran Azize ve vatanseverlerin kurtuluş ümidi uzun sürmez. İç isyanı sonlandırmak isteyen Mustafa Kemal Paşa, Meclis-i Mebusan’da Misak-ı Milli’nin tanınmasını ister. Bu haberi alan Hamilton, yeni bir plan yapmaya hazırlanır. Hamilton, ayrıca Rıza Bey’in İzmir’e geleceği haberini de almıştır. Rıza Bey’i araştırmaya başlayan Hamilton, onun hangi vazife için İzmir’de bulunduğunu sorgular. Hamilton, Rıza Paşa’yı saf dışı bırakabilmek için Tevfik’in Yunan Ordusu ile birlikte çalışmasını ister.

Batı Cephesi Komutanı Ali Fuat Paşa’nın Afyon’da ele geçirdiği silahlar, Milli Mücadele’nin batıya da sıçramasına sebebiyet verir. Gözlerin çevrildiği İzmir’e, Mustafa Kemal Paşa tarafından Milis Müfreze Komutanı yollanır. Cevdet ile yüzleşen Milis Müfreze Komutanı, Cevdet’in Tevfik hakkındaki hakikatleri ortaya çıkarmayı istediğini öne sürer.

Teğmen Leon’un, Yunan Ordusu’na ihanet ettiği ortaya çıkar. Vasili’nin öğrendiği bu gerçek başta Veronika olmak üzere, tüm Yunan Ordusu içinde büyük bir şaşkınlık yaratır. Cezalandırılması için her yerde aranan Leon’un en büyük yardımcısı Hilal olur. Leon’un gizlice İzmir’den kaçmasını sağlamaya çalışan Hilal, aynı desteği ağabeyi Ali Kemal’den de görür. Silahların Afyon’a gönderilmesine göz yuman Leon’a karşı yardım edeceklerdir. Lakin Mehmet karşılarına çıkana kadar… Leon’u vurmaya hazırlanan Mehmet, karşısında Hilal’i bulur.

Hilal'in seviyorum itirafı, geceye damgasını vurdu. Leon'un kaçmasına yardım eden Hilal, onu her zaman bekleyeceğini söyler. Leon'dan da aynı karşılığı alan Hilal için artık aralarında bir engel kalmaz. Hilal ile Leon'un birbirlerine olan sevdası ilk defa bu kadar ortaya çıkar.

Vatanım Sensin Son Bölümü İzlemek için TIKLAYIN!

Vatanım Sensin, heyecan dolu yeni bölümüyle 4 Mayıs Perşembe saat 20.00'de!

VATANIM SENSİN VİDEOLARI