X
X

“X Factor Kampı” heyecanı devam ediyor!

04.03.2014 Salı 13:35 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

X Factor yeni bölümüyle Pazartesi 20:00'de Kanal D'de!

Heyecan ve merakla beklenen X Factor yeni bölümüyle Pazartesi 20:00'de!

Kanal D’nin sunuculuğunu Kadir Doğulu’nun, jüri üyeliğini; Emre Aydın, Ziynet Sali, Ömer Karacan ve Armağan Çağlayan’ın yaptıkları, 2 milyon TL büyük ödüllü şarkı yarışması “X Factor Star Işığı”nda yarın akşam “X Factor Kampı” heyecanı tüm hızıyla devam edecek.

Yarışmanın yarın akşam ekrana gelecek bölümünde, Ömer Karacan’ın çalıştırdığı “Genç Kızlar” grubundaki eleme heyecanı kaldığı yerden devam ederken, Emre Aydın’ın çalıştırdığı “Gruplar” kategorisinde de eleme heyecanı başlayacak. Her gruptan sadece 6 yarışmacının bir sonraki tura yükseleceği ve kimin gidip kimin kalacağına, sadece o grubu çalıştıran jüri üyesinin karar vereceği bu bölümde, diğer jüri üyeleri ise fikirlerini söyleyecekler ancak, elemelerde etkileri olmayacak.

Kimsenin yeri garanti değil
Her jürinin altı sandalyesi var. Performansını beğendiği yarışmacıyı bir sandalyeye oturtacak. Altı yarışmacı seçtikten sonra, eğer bir yarışmacının, ilk seçtiği altı yarışmacıdan daha iyi olduğunu düşünürse, oturttuğu bir yarışmacıyı sandalyeden kaldırıp, elemek zorunda kalacak. Yani, son ana kadar, sandalyedeki 6 yarışmacının da yeri garanti olmayacak.

Hangi jüri üyesi hangi grubu çalıştırıyor“X Factor Kampı”nda; Armağan Çağlayan, “27 Yaş ve Üzeri”, Emre Aydın, “Gruplar” , Ömer Karacan, “Genç Kızlar” ve Ziynet Sali de “Genç Erkekler”i çalıştıracak.

X Factor yeni bölümüyle Çarşamba 20:00'de Kanal D'de!

X FACTOR VİDEOLARI