CANLI YAYIN
Bohçalı Tavuk
MALZEMELER
2 adet yufka
2-3 yemek kaşığı zeytinyağı
2-3 yemek kaşığı kaşığı su
İç harcı için;
2-3 yemek kaşığı zeytinyağı
2 adet tavuk göğüs
1 adet yemeklik doğranmış soğan
2-3 diş sarımsak
1 adet iç çekirdekleri çıkarılmış ve küp küp doğranmış kabak
1 adet küçük küp doğranmış havuç
100 gr bezelye
1 tatlı kaşığı domates salçası
1/2 su bardağı su
Tuz
Karabiber
Beşamel sos için;
2 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı un
2 - 2,5 su bardağı süt
1 tutam muskat rendesi
Tuz
Karabiber
Üzeri için;
100 gr rendelenmiş kaşar peyniri
Tarifi videomuzda!