X
X

Adı Efsane’nin 13. Bölüm'de Neler Oldu?

22.04.2017 Cumartesi 12:17 (Güncellendi: 06.09.2017 - 11:25)

Adı Efsane’nin 22 Nisan 2017 Cumartesi yayınlanacak 13. Bölümünde Seçil, Melis’e babası Tarık ile Bahar’ın ilişkisinden bahsediyor! Hakan ve Fiko, hayatları için önemli olan seçmeler öncesinde Kıvanç’ın tuzağı ile yedikleri dayağın acısını yaşıyorlar! Hakan ve Melis sıkıntılardan biraz uzaklaşıp aşklarının tadını çıkartıyorlar! 14. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Adı Efsane’nin yeni bölümünde hayaller engellere takılıyor!

Seçil, Melis’i babası Tarık’a karşı kışkırtıyor!

Tarık ve Bahar’ı evde aşk dolu dans ederken gören Seçil histeri krizine giriyor! Bu durumu Tarık’ın mutsuzluğunu istediğini dillendirecek kadar içselleştiriyor…  Melis’in neler yaşayacağını düşünmeden ona, Tarık ile Bahar arasındaki ilişkiden bahsediyor. İki aşığa sadece Melis’in engel olabileceğini düşünüyor. Peki, Seçil bu ayırma planında başarıya ulaşacak mı? Melis, Tarık ve Bahar’ı ayıracak mı? Tarık, Seçil’e nasıl tepki gösterecek?

Fiko’nun hayalleri yıkılıyor mu?

Sibel’in kendisini terk etmesini fakirliğine bağlayan Fiko, bu yazgıyı değiştirmek için seçmeleri çok önemser. Fakat, seçmeler öncesi Kıvanç’ın hain planına Hakan ile beraber kurban gider. Yedikleri dayaktan sonra Fiko’nun dizi sakatlanır. Bu durumu öğrenen Tarık, kendi sakatlığının hayatını nasıl mahvettiğini anlatarak Fiko’nun seçmelere girmesini engellemeye çalışır. Fiko, tüm engellemelere rağmen seçmelere girecek mi? Tarık ve Hakan onu engelleyebilecek mi?

Sibel ve Kıvanç arasında neler oluyor?

Bir tarafta Hakan’a aşık Sibel, diğer tarafta Melis’in kendisini terk etmesini yediremeyen Kıvanç! İki kişi de Hakan ile Melis’i ayırmak için yemin etmiş. Bu duygudaşlık ikiliyi bilinçsizce ittifaka sürüklüyor. Sibel, Kıvanç’ın hain planlarını çok bilmese de onu Hakan ve Melis’i ayırabilecek tek kişi olarak görmektedir. Sibel, Kıvanç’ın kendisini planlarına dahil etmesine izin mi veriyor? Kıvanç, Sibel’i planlarında nasıl kullanacak? İkili Hakan ve Melis’i ayırmayı başarabilecek mi?

Adı Efsane 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Adı Efsane 14.Bölüm Fragmanı yayında!  Tarık ve Bahar'ı birlikte gören Melis deliye dönüyor! Seçil'in sözlerinden etkilenen Melis bu durum karşısında ne yapacak? Tarık, Melis'e durumu açıklayabilecek mi?

ADI EFSANE VİDEOLARI