Programlar

Kartol Dolması

Erzurum'un yöresel tatlarından "Kartol Dolması" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!

MALZEMELER:

8 ADET PATATES

1 ADET SOĞAN

1 YEMEK KAŞIĞI SALÇA (10 GR)

300 GR DANA KIYMA

1 ÇAY KAŞIĞI PUL BİBER (5 GR)

1 ÇAY KAŞIĞI TUZ (4 GR)

1 ÇAY KAŞIĞI REYHAN (4 GR)

YARIM ÇAY KAŞIĞI KARABİBER (4 GR)

YARIM SU BARDAĞI PİRİNÇ (90 GR)

1 YEMEK KAŞIĞI MARGARİN (20 GRAM)

1 ÇAY BARDAĞI SU


İlgili Haberler

Orman Kebabı

Alt Üst Böreği

Kaşık Sapı Makarnası

Kaldirik Dolması