Programlar

Kaytaz Böreği

Hatay'ın yöresel tatlarından "Kaytaz Böreği" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!

Hamur:

5 bardak un (625 gr)

1 çay kaşığı yaş maya (5 gr)

1 bardak su (250 ml) 

İç Harcı:

Yarım kilo dana kıyma

1 tutam maydanoz

2 adet orta boy soğan

1 çay kaşığı tuz (4 gr)

1 çay kaşığı karabiber (4 gr)

1 çay kaşığı pul biber (4  gr)

1 yemek kaşığı domates salçası (30 gr)

Yarım yemek kaşığı biber salçası (15 gr)

1 su bardağı sıvı yağ (220 ml)

1 paket margarin (250 gr)


İlgili Haberler

Orman Kebabı

Alt Üst Böreği

Kaşık Sapı Makarnası

Kaldirik Dolması