MALZEMELER
300-350 GR KESTANE
2 YEMEK KAŞIĞI MARGARİN
2 ADET SOĞAN
2 SU BARDAĞI PİRİNÇ
6 BARDAK SU
3 YEMEK KAŞIĞI ÇAM FISTIĞI
2 YEMEK KAŞIĞI KUŞ ÜZÜMÜ
3 YEMEK KAŞIĞI TARÇIN
1 YEMEK KAŞIĞI YENİ BAHAR
2 ÇAY KAŞIĞI TUZ
YAPILIŞI
SOĞANLARI DOĞRUYORUZ VE ARDINDAN FISTIKLARI, KUŞ ÜZÜMLERİNİ EKLİYORUZ. PİRİNÇLERİ EKLİYORUZ KAYNAMIŞ SU İLAVE EDİYORUZ TUZ, TARÇIN YENİBAHAR VE KESTANEYİ İLAVE EDİP PİŞMEYE BIRAKIYORUZ.