Programlar

Sütlü Kestaneli Kadayıf Dolması

Bursa'nın yöresel tatlarından "Sütlü Kestaneli Kadayıf Dolması" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!

MALZEMELER

300-400 GRAM AZ ŞEKERLİ KESTANE ŞEKERİ
YARIM KG ÇİĞ KADAYIF
BİR PAKET MARGARİN

ŞERBET İÇİN:

1 LİTRE SÜT
2.5 SU BARDAĞI ŞEKER

ÜZERİ İÇİN:

CEVİZ İÇİ
KAYMAK
TAHİN

PÜF NOKTASI: SÜTLÜ KESTANELİ KADAYIF DOLMASININ PÜF NOKTASI KADAYIFIN İYİ YAĞLANMASIDIR


İlgili Haberler

Orman Kebabı

Alt Üst Böreği

Kaşık Sapı Makarnası

Kaldirik Dolması