Programlar

Türlü Sarma - Saimbeyli Türlüsü

Adana'nın yöresel tatlarından "Türlü Sarma" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!

MALZEMELER

YARIM KG DÖVME BUĞDAY

1 KG KABAK

1 KG DOMATES

YARIM KİLO TAZE FASULYE

250 GRAM KABAK YAPRAĞI

15-20 ADET KABAK ÇİÇEĞİ

1 ADET ORTA BOY SOĞAN

5-6 PARÇA KEMİKLİ ET

2,5 YEMEK KAŞIĞI BİBER SALÇASI

1 ÇORBA KAŞIĞI MARGARİN

1 SU BARDAĞI SIVIYAĞ

YARIM DEMET MAYDANOZ

4-5 DAL NANE

LİMON

3-4 DİŞ SARIMSAK

TUZ, KARABİBER 

 


İlgili Haberler

Orman Kebabı

Alt Üst Böreği

Kaşık Sapı Makarnası

Kaldirik Dolması