Programlar

Pane Tavuk ve Soğan Halkası

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 20. Bölüm'de "Pane Tavuk ve Soğan Halkası" tarifi verdi!

Pane Tavuk ve Soğan Halkası

MALZEMELER

1,5 kg Tavuk Kanadı

1 Tutam Kiyon

1 Tutam Tuz

1 Tutam Karabiber

4 Adet Yumurta

2 Adet Soğan

Kızartmak İçin:

Ayçiçek Yağı

Sosu İçin:

2 Diş Sarımsak

250 gr Acı Biber

Biberlerin Üzerini Geçene Kadar Beyaz Sirke

3 Çorba Kaşığı Toz Şeker

2 Tatlı Kaşığı Nişasta


İlgili Haberler

Evim Lokanta 39. Bölüm Fragmanı - FİNAL

Rosto Domatesli Fırın Makarna

Kaymaklı Firikli Kuru Dolma

Bademli Karamelli Dilimler