X
X

Arda'nın Ramazan Mutfağı - Cevizli Kadayıf Tarifi - Cevizli Kadayıf Yapılır?

Cevizli Kadayıf

MALZEMELER

Şerbeti için;
3 su bardağı toz şeker
3 su bardağı su
1/4 limonun suyu

İç harcı için;
4 yemek kaşığı irmik
2 su bardağı süt
2 dolu avuç dövülmüş ceviz

Kadayıf için;
300 gr taze tel kadayıf
250 gr tereyağı

Üzeri için;
Kıyılmış ceviz

Ramazan demek bolluk demek, bereket demek, paylaşmak demek! İster 1 tas çorba olsun, ister mükellef bir sofra! Hazırlanan yemeğin lezzeti bir başka, kurulan sofranın huzuru bambaşka olur! Bu Ramazan'da da haftanın 6 günü iftar sofralarımızı hep beraber kuracağız! Lezzetli sofralar için tek yapmanız gereken "Arda'nın Ramazan Mutfağı"nı izlemek!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER