X
X

Arda'nın Ramazan Mutfağı - Damat Paçası Böreği Tarifi - Damat Paçası Böreği Nasıl Yapılır?

Damat Paçası Böreği

MALZEMELER:

Tavuk için;
2 adet tavuk göğüs
1 adet havuç
1 adet soğan
Tuz
8-10 tane karabiber
1 adet defne yaprağı
10 bardak su

Tavuk piştikten sonra;
1-2 kepçe tavuk suyu
Tuz
Karabiber
1 tatlı kaşığı toz kimyon
1 çay kaşığı toz tarçın

Börek için;
2 yufka
1/2 su bardağı ayçiçek yağı
1/2 su bardağı su

Yoğurtlu Beşamel için;
2 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı yoğurt
1 adet yumurta
1 diş sarımsak

Üzeri için;
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Toz kırmızı biber
Kuru nane

Tarifi videomuzda!

Ramazan demek bolluk demek, bereket demek, paylaşmak demek! İster 1 tas çorba olsun, ister mükellef bir sofra! Hazırlanan yemeğin lezzeti bir başka, kurulan sofranın huzuru bambaşka olur! Bu Ramazan'da da haftanın 6 günü iftar sofralarımızı hep beraber kuracağız! Lezzetli sofralar için tek yapmanız gereken "Arda'nın Ramazan Mutfağı"nı izlemek!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER