X
X

Arda'nın Ramazan Mutfağı - Güveçte Mantarlı Tavuk

Güveçte Mantarlı Tavuk

Malzemeler:

50 gr badem - soyulmuş

2 yemek kaşığı zeytinyağı

1-2 yemek kaşığı tereyağı

1 adet dolmalık kırmızı biber - iri küp doğranmış

1 adet dolmalık sarı biber - iri küp doğranmış

3 adet sivri biber - iri doğranmış

1 adet soğan - iri yemeklik doğranmış

4 adet kemiksiz tavuk but - kuşbaşı doğranmış

15-20 adet kültür mantarı

Tuz/ Karabiber

3 adet domates - küp doğranmış

2 diş sarımsak - ince doğranmış

1 su bardağı kaşar peyniri - rendelenmiş

3-4 dal taze kekik

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER