X
X

Arda'nın Ramazan Mutfağı - Kadayıf Sarma Tarifi - Kadayıf Sarma Nasıl Yapılır?

Kadayıf Sarma

MALZEMELER

500 gr taze kadayıf
250 gr erimiş tereyağı
2 su bardağı çekilmiş ceviz içi

Şerbeti için;
4 su bardağı su
3,5 su bardağı toz şeker
4-5 damla limon suyu

Süslemek için;
Kaymak
Kıyılmış ceviz içi

Ramazan demek bolluk demek, bereket demek, paylaşmak demek! İster 1 tas çorba olsun, ister mükellef bir sofra! Hazırlanan yemeğin lezzeti bir başka, kurulan sofranın huzuru bambaşka olur! Bu Ramazan'da da haftanın 6 günü iftar sofralarımızı hep beraber kuracağız! Lezzetli sofralar için tek yapmanız gereken "Arda'nın Ramazan Mutfağı"nı izlemek!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER