X
X

Arda'nın Ramazan Mutfağı - Kremalı Kadayıf Tarifi - Kremalı Kadayıf Nasıl Yapılır?

Kremalı Kadayıf

MALZEMELER

300 gr tel kadayıf
150 gr eritilmiş tereyağı
2 su bardağı dövülmüş Antep fıstığı ya da ceviz

Şerbeti için;
1 su bardağı (200 gr) toz şeker
1 su bardağından biraz fazla su (200 ml)
3-4 damla limon suyu

Üzeri için;
200 ml soğuk krema
1 tutam toz şeker
3-4 yemek kaşığı soğuk kaymak

Süslemek için;
Antep fıstığı ya da ceviz

Ramazan demek bolluk demek, bereket demek, paylaşmak demek! İster 1 tas çorba olsun, ister mükellef bir sofra! Hazırlanan yemeğin lezzeti bir başka, kurulan sofranın huzuru bambaşka olur! Bu Ramazan'da da haftanın 6 günü iftar sofralarımızı hep beraber kuracağız! Lezzetli sofralar için tek yapmanız gereken "Arda'nın Ramazan Mutfağı"nı izlemek!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER