X
X

Bir Litre Gözyaşı 2. Bölümde Cihan acı gerçekle yüzleşiyor!

14.10.2018 Pazar 15:04 (Güncellendi: 13.02.2019 - 15:11)

Bir Litre Gözyaşı’nın yeni bölümünde Cihan, hareketlerinde problemin farkına varır. Eskisi gibi olmadığını ve vücudundaki değişimlere anlam veremez. Cihan, doktoruyla görüşmeye gider. Cihan’ın gerçekleri öğrenmesini istemeyen annesi Figen, onu durdurmak için harekete geçer.

Bir Litre Gözyaşı ilk bölümde neler oldu?

Üniversite sınavını kazanan Cihan, hayatının en güzel dönemine adım atar. Cihan ve yakın arkadaşı Hande, üniversite hayatının tadını çıkarmakta kararlıdırlar. Üstelik Cihan’ın liseden beri tanıdığı Ali de aynı okulda okumaktadır. Cihan’ın ilgisini fark eden Ali de duygularını dile getirir ve ikili bir ilişkiye başlarlar. 

Üniversite sınavının olduğu gün kendisine yardımcı olan Mahir de Cihan’ın okul arkadaşı olmuştur. İkili birbirlerinin yakın arkadaşı haline gelmişlerdir. Cihan, Mahir’in zor günlerini atlatmasına yardımcı olurken, kendisinin de yardıma muhtaç olduğunu henüz fark etmemiştir.

Cihan’ın sürekli düşmesi, tutmak istediği objeyi bir anda kavrayamaması ve hareketlerindeki dengesizlik annesi Figen’i şüphelendirmiştir. Figen, Cihan’ın check up’a girmesini ister. Yapılan kontrollerin ardından çıkan sonuç Figen ve Muzaffer’i perişan eder. Cihan’ın beyinciğindeki zedenlenmeden ötürü yakalandığı hastalık, onu zorlu ve amansız bir mücadelenin içine atar. 

Cihan’dan hakikati saklamak isteyen Figen, kızının bu hastalıkla yüzleşmesini istemez. Cihan ise kendisindeki bu değişime anlam vermekte güçlük yaşar. Gerçeklerin peşine düşen Cihan, doktoruyla görüşmeye karar verir.