X
X

Bir Litre Gözyaşı 6. Bölümde Cihan’a sürpriz evlilik teklifi!

11.11.2018 Pazar 11:09 (Güncellendi: 05.12.2023 - 19:42)

Bir Litre Gözyaşı’nın yeni bölümünde Cihan, artık hastalığının bilincindedir. Ona göre hayatını şekillendirmek, kalan günlerini güzel geçirmek ister. Bu yolda en büyük destekçisi Mahir’dir. Mahir, Cihan’ın gelinlik giymek istediğini bilmektedir. Mahir, beklenen teklifi yapar ve Cihan, hayatında ilk kez evlilik teklifi alır.

Bir Litre Gözyaşı son bölümde neler oldu?

Cihan’ın hastalığını bilen Ali, ondan ayrılmaya karar verir. Cihan, Ali’nin kendi doğum günündeki soğuk tavırlarına anlam veremez. Üstelik 18. Yaşını kutlarken bu tat kaçırıcı hadise, Cihan’ı da mutsuz eder. Ali’ye neler olduğunu sorduğunda ise sıkıldığını ve oradan gitmek istediğini söyler. Cihan, Ali’nin bu hareketlerine üzülse de Mahir ve Hande’den güç alır. 

Ali’ye ulaşamayan Cihan, ertesi gün okulda karşılaşır. İkili arasındaki yüzleşme, hiç beklenmedik bir şekilde sonuçlanacaktır. Ali, Cihan’dan ayrılmak istediğini söyler. Ali’nin sözleri karşısında büyük bir şok yaşayan Cihan, öfkesini attığı tokatla gösterir. Mahir, Ali’den Cihan’ı incitmesinin hesabını sorar ve Cihan’a destek olmaya çalışır. Mahir, Cihan’ın hastalığından dolayı Ali tarafından terk edildiğini düşünür ve gizli gerçeği söyler. Büyük bir şok yaşayan Cihan, ne diyeceğini bilemez. Beyincik dejenerasyonu hastalığına sahip olduğunu öğrenen Cihan için hayat yeniden başlar.

Cihan, daha önce hastanede kendisiyle aynı hastalığa sahip insanlara tanık olmuştur. Hastalığın ne kadar ağır ve sancılı bir süreci olduğunu bilmektedir. Kalan günlerini güzel geçirmeye karar verir. Bu uğurda Mahir, ondan desteğini esirgemez. Cihan, isteklerini kağıda yazar ve bir kutuya koyar. Ölmeden önce gerçekleştirmek istediği bu dilekleri, hayata geçirmekte kararlıdır. Rastgele ilk seçtiği dileği gelinlik giymektir. Bu dilek, ikiliyi oldukça düşündürse de Mahir, Cihan’a evlilik teklifi yapmayı kafasına koyar.

Bir Litre Gözyaşı, heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam 20.00’de Kanal D’de!