Kanal D’nin, sunuculuğunu Ceyhun Fersoy’un yaptığı, her cumartesi ve Pazar ekrana gelen ve her bölümde başka bir şehre konuk olunan yemek programı “Bizim Lezzetlerimiz”in bugün ki durağı Bursa.
Her bölümünde farklı şehirdeki muhteşem bir eve konuk olup yöresel yemeklerin tariflerini izleyeceğimiz programın Bursa durağında menüde; pirinç ve kuzu etinin üzeri kapatılarak pişirilmesiyle oluşan mükemmel bir tarif: Kuzu Kapama; mayalı yumuşak hamurun cevizle birleşimi Cevizli Lokum; kadayıfın fırınlandıktan sonra süt ve şekerle haşlanmasıyla oluşan, kadayıfın aldığı en güzel hallerden biri: Sütlü Kestaneli Kadayıf Dolması; un ve su ile yoğrulan hamurun, iki el içinde ovularak tavuk etiyle birleştirilmesiyle hazırlanan Ovmaç Çorbası var.
CANLI YAYIN
Kanal D Haber Gün ArasıKanal D Haber Gün ArasıKanal D Haber Gün ArasıKanal D Haber Gün ArasıKanal D Haber Gün ArasıKanal D Haber Gün ArasıKanal D Haber Gün ArasıKanal D Haber Gün ArasıKanal D Haber Gün ArasıKanal D Haber Gün Arası
BİLDİRİMLER
-
Turnike
-
Turnike başlıyor!
-
Turnike bu akşam!
-
Uzak Şehir Başlıyor!
-
Kanal D'den yeni dizi!
-
Uzak Şehir yeniden!
-
Turnike 21. Bölüm Fragmanı
-
Password
-
Uzak Şehir Hafta İçi Her Gün
-
Canlı Yayın İzle📺
-
Password
-
Turnike
-
Büyük ödül "araba" heyecanı!
-
Turnike başlıyor!
-
Bol kahkaha bu akşam!
-
Dünya'nın en çılgın karnavalı!
-
Kuralsız Sokaklar
-
Şili'de berber zamanı!
-
Password
-
Canlı Yayın İzle📺