X
X

Bizim Lezzetlerimiz 18.Bölüm

Kanal D’nin, sunuculuğunu Ceyhun Fersoy’un yaptığı, her cumartesi ve Pazar ekrana gelen ve her bölümde başka bir şehre konuk olunan yemek programı “Bizim Lezzetlerimiz”in bugün ki durağı Bursa.

Her bölümünde farklı şehirdeki muhteşem bir eve konuk olup yöresel yemeklerin tariflerini izleyeceğimiz programın Bursa durağında menüde; pirinç ve kuzu etinin üzeri kapatılarak pişirilmesiyle oluşan mükemmel bir tarif: Kuzu Kapama; mayalı yumuşak hamurun cevizle birleşimi Cevizli Lokum; kadayıfın fırınlandıktan sonra süt ve şekerle haşlanmasıyla oluşan, kadayıfın aldığı en güzel hallerden biri: Sütlü Kestaneli Kadayıf Dolması; un ve su ile yoğrulan hamurun, iki el içinde ovularak tavuk etiyle birleştirilmesiyle hazırlanan Ovmaç Çorbası var.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR