110.jpg
MUTFAĞIM SON BÖLÜMÜNDE GAZİANTEP'TE BELGİN YETKİN'İN KONUĞU OLDU.
109.jpg
BULGUR VE KIYMAYLA YOĞRULAN KÖFTELERİN İÇİNE KIYMALI VE CEVİZLİ HARÇ DOLDURULUP KAPATILIYOR. KALAN HARÇTAN YAPILAN UFAK KÖFTELERLE BERABER BUHARDA PİŞİRİLİYOR. YOĞURT VE YUMURTAYLA PİŞİRİLEN İLİKLİ ETİN ÜZERİNE İLAVE EDİLİYOR.. NANE VE TARHUNLA SERVİS EDİLEN AKITMALI YOĞURTLU UFAK KÖFTE
108.jpg
ARASINA FISTIK YAYILAN KADAYIF BURULARAK SARILIYOR, OCAKTA ARKALI ÖNLÜ KIZARTILIP ŞERBETLE TATLANDIRILIYOR; FISTIKLI BURMA KADAYIF
107.jpg
SAPLARI KESİLEN TAZE SARIMSAKLAR VE ET ŞİŞE GEÇİRİLİYOR, MANGALDA KÖZLENİP SERVİS EDİLİYOR; SARIMSAK KEBABI
106.jpg
YENİ DÜNYA VE ZIRH KIYMASINDAN YAPILAN KÖFTELER TEPSİYE DİZİLİYOR. FIRINDA PİŞİRİLİYOR. YENİ DÜNYA KEBABI
105.jpg
SAPLARI KESİLEN TAZE SARIMSAKLAR VE ET ŞİŞE GEÇİRİLİYOR, MANGALDA KÖZLENİP SERVİS EDİLİYOR; SARIMSAK KEBABI!.. YENİ DÜNYA VE ZIRH KIYMASINDAN YAPILAN KÖFTELER TEPSİYE DİZİLİYOR. FIRINDA PİŞİRİLİYOR. YENİ DÜNYA KEBABI
104.jpg
YOĞRULAN BULGURLU HARÇTAN TOPAKLAR YAPILIP SALATAYLA SERVİS EDİLİYOR. PİRPİRİM SALATASIYLA SUNULAN YAĞLI KÖFTE
103.jpg
YOĞRULAN BULGURLU HARÇTAN TOPAKLAR YAPILIP SALATAYLA SERVİS EDİLİYOR. PİRPİRİM SALATASIYLA SUNULAN YAĞLI KÖFTE
102.jpg
BELGİN HANIM VE NURSEL'İN MENÜSÜNDE; AKITMALI YOĞURTLU UFAK KÖFTE, FISTIKLI BURMA KADAYIF, SARIMSAK KEBABI, YENİ DÜNYA KEBABI VE PİRPİRİM SALATASIYLA SUNULAN YAĞLI KÖFTE BULUNUYOR.
101.jpg
Mutfağım yeni sezonda buluşmak dileğiyle!..