Malzemeler:
4 dilim bal kabağı
1 büyük kase ceviz
1 kase toz şeker
4 yemek kaşığı tereyağı
Hamuru için:
4 su bardağı un
2 tatlı kaşığı tuz
2 bardak su
1 çay bardağı sıvı yağ
Yapılışı:
4 su bardağı una, iki tatlı kaşığı tuz ve 2 su bardağı kadar su eklenir. 1 çay bardağı sıvı koyularak hamur istenen kıvama gelene kadar yoğurulur. 3 bezeye bölünen hamur dinlendirilir. Kabukları soyulan 4 dilim kabak doğranıp rendelenir. 4 yemek kaşığı tereyağı tavada eritilir. Bu sırada böreğin pişirileceği tepsiye sıvı sağ sürülür. Bezeler un serpilerek açılır ve incecik yufka haline getirilir. Yufkanın üzerine eritilen tereyağı sürülür, rendelenen kabaklar serpilir. Kabakların üzerine ceviz ve 2 yemek kaşığı toz şeker serpilir. Yufka iç malzemeyle birlikte sarılır ve kendi etrafında çevirilip tepsiye koyulur. Diğer yufkalar da aynı şekilde hazırlanır ve ilk hazırlanan böreğin etrafına sarılarak dolanır. Eritilen tereyağı böreğin üzerine dökülerek sürülür ve fırında pişirilir. Üçgen kesilerek servis edilir.