CANLI YAYIN
Malzemeler:
1 kg çiğ köftelik yağsız et
10 çay bardağı köftelik bulgur
1 tatlı kaşığı domates salçası
5-6 çay bardağı isot
2 diş sarımsak
1 adet kuru soğan
1 demet maydanoz
4-5 adet taze soğan
Tuz
Karabiber
Yapılışı:
İsotla yağsız çiğ köftelik et tepsiye alınıp iyice yoğurulur. İyice özleşen karışıma yavaş yavaş bulgur eklenir. İnce kıyılmış kuru soğan ve sarımsak eklendikten sonra buzla birlikte yoğurulur. İyice özleşen malzemeye salça, yeşillik ve baharatlar eklenir. Sıkarak şekil verilir.
Tarifin videosunu izlemek için TIKLAYIN!
Tüm yörelerin yemek tariflerini görmek için TIKLAYIN