CANLI YAYIN
MALZEMELER:
6 dal kara lahana yaprağı
2-3 diş sarımsak
Yarım kase ceviz içi
Yarım kase fındık içi
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı domates salçası
Tuz
MISIR EKMEĞİ İÇİN;
2.5 bardak mısır unu
1 yemek kaşığı yoğurt
Yarım çay kaşığı kabartma tozu
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tuz
YAPILIŞI:
Kara lahana orta kalınlıkta doğranır. Kaynatılıp süzülür ve suyu sıkılır. Tereyağı eritilip 1 kaşık salça kavrulur. Kara lahananın üzerine salça ve küçük doğranan sarımsaklar eklenip biraz daha pişirilir. Serviste üzerine çekilmiş ceviz, çekilmiş fındık eklenir.
Mısır Ekmeği İçin; Bütün malzemeler harmanlanır, cıvık bir kıvam oluşturulur. Sıvı yağ dökülen tavada arkalı önlü pişirilir.