CANLI YAYIN
Malzemeler:
5 adet kabak
4 yumurta
2 büyük domates
1 büyük boy soğan
1 demet maydanoz
3 yemek kaşığı sıvıyağ
3 yemek kaşığı tereyağı
2 çay kaşığı pulbiber
1 çay kaşığı karabiber
Yapılışı:
Bir büyük boy kurusoğan yemeklik doğranır 3 yemek kaşığı sıvıyağda pembeleşene kadar kavrulur. 5 adet kabağın kabukları soyulur. Pembeleşen soğanların üzerine 4 adet yumurta kırılıp karıştırılır. Üzerine kabak kabukları eklenir. 2 büyük boy domatesin kabukları soyulup küçük küçük doğranır.diriliğini kaybeden kabak kabuklarının üzerine eklenir. 1’er çay kaşığı pulbiber ve arzuya göre tuzla lezzetlendirilir. 1 demet maydanoz ince ince doğranır, pişmesine yakın yemeğe eklenir. Kabak Kabuğu Kavurması servise hazırdır.