CANLI YAYIN
Malzemeler:
1kg Ispanak
1 Çay bardağı pirinç
3 adet soğan
250gr pastırma
50gr tereyağı
4 çorba kaşığı zeytinyağı
100gr kaşar peyniri
2 adet yumurta
Yapılışı: Pirinç haşlanır. Ispanaklar yıkandıktan sonra rondodan geçirilir, haşlanmış pirinç ve rendelenmiş soğanla harmanlanır. Üzerine zeytinyağı gezdirilir. Küp küp doğranmış pastırmalar ıspanaklı karışıma eklenir ve harmanlanır. Karışım güveç kaplarına paylaştırılır. İsteğe bağlı olarak üzerlerine yumurta ya da kaşar peyniri eklenip fırında pişirilir. Çıkınca üzerlerine pul biber serpilerek servis yapılır.
Tarifin videosunu izlemek için TIKLAYIN!
Tüm yörelerin yemek tariflerini görmek için TIKLAYIN