CANLI YAYIN
Malzemeler:
2 kilo taze fasulye
5 adet soğan
6 diş sarımsak
2 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı karabiber
1 yemek kaşığı tereyağı
¼ çay bardağı sıvı yağ
Yapılışı:
Haşlanan 2 kilo taze fasulye doğranır. 5 soğan ikiye bölünüp çok inceltilmeden rondo da çekilir. 1 yemek kaşığı tereyağında soğanlar kavurulur. Suyu sıkılan doğranmış fasulyeler soğanlarla birlikte kavurmaya başlanır. 1 çay kaşığı karabiber ve 2 çay kaşığı pul biber serpilip karıştırılarak kavurulur. 6 diş sarımsak malzemelerimizle buluşturularak kavurma işlemine devam edilir. Pişen yemeğimiz servis tabağına alınır.
Taze fasulye kavurması sunuma hazırdır.
Tüm yörelerin yemek tariflerini görmek için TIKLAYIN