Malzemeler:
1 büyük kase fasulye turşusu
2 büyük boy kuru soğan
1 orta boy havuç
1 adet kırmızı biber
1 adet çarliston biber
2 yemek kaşığı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı domates salçası
Yapılışı:
Taze fasulye turşuları yıkanıp fazla tuzundan arındırılır. 2 büyük boy kuru soğan küp küp doğranır. Biraz sıvıyağla birlikte kavrulur. 1 orta boy havuç rendelenir. Diriliğini kaybeden soğanlara eklenir. 1 adet kırmızı ve çarliston biber küçük küçük doğranıp kavrulmaya devam eden malzemelere ilave edilir. 1 tatlı kaşığı domates salçasıyla biraz daha kavrulan sebzelerin üzerine küçük küçük doğranmış fasulye turşusu konulur. Dikkatlice karıştırılarak tüm malzemeler harmanlanıp biraz daha pişirilir.
Turşu Kavurması servise hazırdır.