X
X

Sahrap'la Anadolu Lezzetleri / 11.03.2018

Anadolu’nun karış karış gezildiği, lezzet ve kültür zenginliğinin tanıtıldığı program  Sahrap’la Anadolu Lezzetleri bugün Kastamonu’da. Coğrafi çeşitliliğin yemek kültürünü de etkilediği Kastamonu’yu gezen Sahrap Soysal, esnaf ile konuşup Siyez Bulguru, Pastırma, Kel Simit, Çekme Helva ve sarımsak hakkında bilgi topluyor. Daha sonra Ayşe Çalışır ile mutfağa girip tavuk suyu ve kızamık ekşisi ile hazırlanan Kara Çorba, Siyez Bulguru ile hazırlanan Ekşili Pilav, Kel Simit (susamsız simit) ile hazırlanan Tirit yemeğini yapıyor. Sahrap’la Anadolu Lezzetleri, her hafta başka bir ilde yeni lezzetler keşfetmeye devam ediyor. Yöresel malzemeler, farklı teknikler ile birbirinden lezzetli tariflerin paylaşıldığı program ile lezzet yolculuğuna çıkacaksınız.  

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR