107.jpg
MUTFAĞIM 27 MAYIS SALI GÜNÜ SİVAS'TA MEHTAP PIÇAK'IN KONUĞU OLDU.
106.jpg
ISPANAK, KAVRULAN KIYMA VE OMLETLE HARMANLANIYOR, AÇILAN HAMURA KONUP KOL BÖREĞİ ŞEKLİNDE SARILIP OKLAVAYLA BÜYÜTÜLÜYOR... YAĞSIZ TAVADA KIZARTILAN PRATİK BİR TARİF; ISPANAKLI KATMER
105.jpg
HAŞLANAN ETE NOHUT VE FASULYE EKLENİYOR, İÇİNE BULGURDAN YAPILAN MİNİK KÖFTELER ATILIYOR... PESKÜTEN VE SALÇALI SOSLA TATLANDIRILAN PESKÜTENLİ KÖFTE
104.jpg
AÇILAN 22 HAMUR BEZESİ ÜST ÜSTE KONUP MERDANEYLE TEKRAR AÇILIYOR ŞERİT HALİNDE KESİLİP İÇİNE KAYISI ÇEKİRDEKLERİ KONDUKTAN SONRA MUSKA ŞEKLİNDE KAPATILIYOR... TEREYAĞI VE ŞERBETLE TATLANDIRILAN KAYISI ÇEKİRDEKLİ BAKLAVA
103.jpg
ERİTİLEN TEREYAĞINA UN KATILIYOR ÜZERİNE ÇIRPILMIŞ YUMURTA EKLENİP KARIŞTIRILIYOR; KUYMAK
102.jpg
MEHTAP HANIM VE NURSEL'İN MENÜSÜNDE; ISPANAKLI KATMER, PESKÜTANLI KÖFTE, KAYISI ÇEKİRDEKLİ BAKLAVA VE KUYMAK BULUNUYOR.
101.jpg
MUTFAĞIM HAFTA İÇİ HER GÜN 11:00'DA KANAL D'DE...