Dış Harç:
1 kg ince bulgur (3,5 su bardağı)
3 çay kaşığı kimyon (12 gr)
3 çay kaşığı kuru fesleğen (12 gr)
2,5 çey kaşığı tuz (8 gr)
3-4 çay kaşığı pul biber (12-16 gr)
200 gr irmik (1 su bardağı)
1 litre su (5 su bardağı)
1 yemek kaşığı biber salçası (10 gr)
Yarım kilo dövülmüş köftelik et
İç Harç:
Yarım kilo dana kıyma
100 gr margarin (2 yemek kaşığı)
Yarım su bardağı su (100 ml)
1 demet maydanoz
1 tatlı kaşığı yeni bahar (8 gr)
1 tatlı kaşığı pul biber (8 gr)
2 çay kaşığı tuz
Çorba İçin:
1 çay bardağı pirinç (90 gr)
3 su bardağı su (600 ml)
Suyunu çektikten sonra 2 litre su (10 su bardağı su)
1 su bardağı haşlanmış nohut
1 kilo tuzlu yoğurt
Üzeri için:
50 gr margarin (1 yemek kaşığı)
2 çay kaşığı pul biber (8 gr)
4 çay kaşığı nane (16 gr)