CANLI YAYIN
ÇİĞ BÖREK / 45 Dk. hazırlık ve pişirme süresi.
MALZEMELER.
Hamuru için:
Kıymalı iç için:
Kızartmak için:
YAPILIŞI:
Hamuru yoğurup dinlenmeye bırakın.
Kıymalı iç harcını hazırlayın.
Hamuru 6 eşit bezeye bölün.
Herbir bezeyi açıp, içlerine 6 eşit parçaya böldüğünüz iç harcını yayıp, böreklerinizi kapatın ve rulet yardımıyla yarım daire şeklini verin.
Bol yağda kızartıp, cam servis tabağına alın.
------------
SÜRPRİZ : PANCARLI AYRAN
MALZEMELER:
YAPILIŞI:
Haşlanmış pancarı bıçakla küp küp doğrayıp, yoğurt, su, tuz ve zencefil ekleyerek, blendırdan geçirin.
Pürüsüz kıvama gelinceye kadar blendırınızı çalıştırın.