CANLI YAYIN
LAHANA BÖREĞİ / 40 Dk. hazırlık ve pişirme süresi.
Malzemeler
İçi için;
Üzeri için;
YAPILIŞI:
Tencereye tereyağı ve birkaç damla zeytinyağı koyun.
Soğan, havuç ve kapya biberi sırasıyla ekleyip soteleyin.
Kıymayı kavurduktan sonra patatesı ekleyin.
Daha sonra salçaları ekleyin..
Baharatlandırıp 5 dakika pişirin.
Fırın kabını alın ve kalan zeytinyağı ile yağlayın.
Haşladığınız lahanaların damarlarını alın bir kat lahana üzerine bir kat kıyma şeklinde bitene kadar döşeyin.
En üstte lahana katmanı kalacak şekilde ayarlayın.
Üzerine sosunu hazırlayıp dökün.
180 dereceye ısıttığınız fırında 15 dakika pişin.Rendelediğiniz taze kaşar peyniri de ekleyip,5 dakika daha fırınlayın.