CANLI YAYIN
SEBZELİ TAVUK GÜVEÇ (45 DK)
Yarım kilo kuşbaşı tavuk göğüs eti
10-12 arpacık soğan
2 patlıcan
1 havuç
1 kabak
2 domates
1 kırmızı kapya biber
1 dolmalık sarı biber
1 dolmalık yeşil biber
1 çay bardağı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı Tuz
1 çay kaşığı Karabiber
1 tatlı kaşığı kuru biberiye
Yapılışı:
Tavuk göğüs etlerini yapışmaz yüzeyli bir tavada mühürleyip kenara alın.
Bir güveç kabının tabanına arpacık soğanları yayın.
Üzerine tavuk etlerini ve küp doğradığınız sebzeleri ilave edin.
Zeytinyağı gezdirip tuz ve baharatlarla tatlandırın.
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 30 dakika pişirin.