CANLI YAYIN
TAŞ KADAYIF / 40 Dk. hazırlık ve pişirme süresi.
Malzemeler :
Yarım su bardağı ılık süt
Yarım subardağı ılık su
Yarım tatlı kaşığı instant kuru maya
Yarım tatlı kaşığı toz şeker
1 tutam tuz
1 su bardağı kadar un
Kızartmak için sıvı yağ
İçi İçin:
Ceviz kırığı
Şerbeti İçin:
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı su
5 damla limon suyu
YAPILIŞI:
İlk olarak şerbeti kaynatıp sogutun.
Dinlenip hazırlanmış hamurdan 1 er yemek kaşığı alıp tavada tek tarafi kızaracak şekilde pişirin.
Pişmeyen kısmına cevizleri koyup ikiye katlayın ve hamuru birbirine yapiştirin.
Kızgın yağda nar gibi kızartıp soğuyan şerbete atın.