105.jpg
MUTFAĞIM 01 MAYIS PERŞEMBE GÜNÜ AĞRI'DA ŞADAN ÖZDEMİR'İN KONUĞU OLDU. ŞADAN HANIM VE NURSEL'İN MENÜSÜNDE; İÇLİ KETE, AYRAN AŞI ÇORBASI, KÜRT KÖFTESİ VE KELEDOŞ BULUNUYOR.
104.jpg
Açılan hamurun içine yağda kavrulan un konuyor. Katlanıp bohça gibi kapatılıyor. üzerine yumurta sürülüp fırına veriliyor. İçli Kete
103.jpg
Bulgur, soğan ve buğday yoğruluyor, şekil verilen köfteler haşlanıyor, üzerine yoğurt ve salçalı sos gezdirilerek servis ediliyor. Kürt Köftesi
102.jpg
Un yoğurtla buluşuyor, buğday ve nohut eklenerek, aş otu ve naneyle lezzetleniyor. Üzerine kekik yakılarak servis edilen; Ayran Aşı Çorbası.
101.jpg
Mercimek ve misket köfteler açılmış kuruta ekleniyor, yufkaların üzerine gezdirilip, yağda kavrulan kuru üzüm ve cevizle servis ediliyor. Kelodoş