107.jpg
MUTFAĞIM 09 MAYIS CUMA GÜNÜ BOLU'DA ELA ÖZENİŞ'İN KONUĞU OLUYOR. ELA HANIM VE NURSEL'İN BUGÜNKÜ MENÜSÜNDE; BOLUBEYİ TATLISI, ORMAN KEBABI, KAŞIK SAPI VE EKMEK AŞI BULUNUYOR.
106.jpg
KIYMA KAVRULUYOR, YUMURTAYLA BİRLİKTE PİŞİRİLİYOR. FIRINLANMIŞ EKMEK PARÇALARI İLE LEZZETLENİYOR. EKMEK AŞI
105.jpg
SUYUN İÇİNDE ERİTİLEN MARGARİN, UN VE YUMURTAYLA HAMUR YAPILIYOR. ŞEKLİ VERİLİP FIRINLANIYOR. ARASINA MUHALLEBİ YAYILIP SARAY HELVASI VE ÇİKOLATA SOSUYLA SERVİS EDİLİYOR. BOLUBEYİ TATLISI.
104.jpg
KAVRULAN SOĞAN VE MANTAR, KIZARTILAN ETLE GÜVEÇ KABINDA BULUŞUYOR. YEŞİL BİBER VE DOMATESLE SÜSLENİP FIRINLANIYOR; ORMAN KEBABI
103.jpg
KARE ŞEKLİNDE KESİLEN HAMUR PARÇALARI KAŞIK SAPIYLA ŞEKİLLENDİRİLİP HAŞLANIYOR, CEVİZ VE KEŞ KARIŞIMIYLA SÜSLENİP SERVİS EDİLİYOR; KAŞIK SAPI
102.jpg
ELA HANIM VE NURSEL'İN BUGÜNKÜ MENÜSÜNDE; BOLUBEYİ TATLISI, ORMAN KEBABI, KAŞIK SAPI VE EKMEK AŞI BULUNUYOR.
101.jpg
MUTFAĞIM HAFTA İÇİ HER GÜN 11:00'DA KANAL D'DE