107.jpg
MUTFAĞIM 26 MAYIS PAZARTESİ DİYARBAKIR'DA FATMA AKTAN'A KONUK OLDU.
106.jpg
PİRİNÇ VE MAŞ KAYNATILIYOR; SOĞAN VE SALÇALI SOSLA BULUŞUYOR. MAŞ ÇORBASI
105.jpg
ALACALI SOYULAN PATLICANLAR DİLİMLENİYOR; ARALARI ETLİ HARÇLA DOLDURULUP KAYNATILIYOR; DOLAMA
104.jpg
BULGUR VE YARMADAN MİSKET BÜYÜKLÜĞÜNDE KÖFTELER YAPILIYOR, SUMAK SUYUYLA TATLANAN ETLE BULUŞUYOR; HILORİK
103.jpg
KREP KIVAMINDAKİ HAMUR TAVADA KIZARTILIYOR, ÜZERİNE PEKMEZ DÖKÜLÜP ARALARI CEVİZLE KAPLANIYOR; TAŞ EKMEĞİ
102.jpg
FATMA HANIM VE NURSEL'İN MENÜSÜNDE; MAŞ ÇORBASI, DOLAMA, HILORİK VE TAŞ EKMEĞİ BULUNUYOR.
101.jpg
MUTFAĞIM HAFTA İÇİ HER GÜN 11:00'DA KANAL D'DE