107.jpg
MUTFAĞIM 08 MAYIS PERŞEMBE ERZİNCAN'DA GÖNÜL TUNÇAY'IN KONUĞU OLUYOR. GÖNÜL HANIM VE NURSEL'İN BUGÜNKÜ MENÜSÜNDE; KAHKÜLLÜ PİLAV, KESME KADAYIF, KARA KABAK DİLME VE İÇLİ KETE BULUNUYOR.
106.jpg
AÇILAN HAMURLARIN BİR KISMI UNLU BİR KISMI CEVİZLİ HARÇLA DOLDURULUYOR. KATLANIP RULO ŞEKLİNDE SARILIYOR. ÜZERİNE YUMURTA SÜRÜLÜP FIRINLANIYOR. ERZİNCAN'IN VAZGEÇİLMEZ LEZZETİ; İÇLİ KETE
105.jpg
KABAKLAR KÜÇÜK PARÇALARA KESİLİYOR. İÇLERİ KIYMALI VE BAHARATLI HARÇLA DOLDURULUP PİŞİRİLİYOR. KARA KABAK DİLME
104.jpg
KABAKLAR KÜÇÜK PARÇALARA KESİLİYOR. İÇLERİ KIYMALI VE BAHARATLI HARÇLA DOLDURULUP PİŞİRİLİYOR. KARA KABAK DİLME
103.jpg
BULGUR TEREYAĞINDA KAVRULUYOR, KURUTULMUŞ TAZE FASULYELER EKLENİP PİŞİRİLİYOR. KEK KALIBINDA ŞEKİL VERİLEN PİLAV TERS ÇEVRİLİP SERVİS EDİLİYOR. SARIMSAK VE TEREYAĞIYLA LEZZETLENEN; KAHKÜLLÜ PİLAV
102.jpg
HAMUR AÇILIYOR, KATLANIP İNCE ŞERİTLER HALİNDE KESİLİYOR. TEPSİYE YAYILIP ARASINA CEVİZLİ HARÇ DÖŞENİP FIRINLANIYOR. ŞERBETİYLE TATLANAN; KESME KADAYIF
101.jpg
MUTFAĞIM HAFTA İÇİ HER GÜN 11.00'DA KANAL D'DE