107.jpg
MUTFAĞIM 19 MAYIS PAZARTESİ GÜNÜ ERZİNCAN'DA NURAY TUNÇATA'NIN KONUĞU OLDU.
106.jpg
AÇILAN YUFKALAR TAVADA KIZARTILIP RULO HALİNE GETİRİLİYOR. KESİLİP, FIRINLANIYOR. SARIMSAKLI YOĞURT VE TEREYAĞIYLA SERVİS EDİLEN; SIRIN
105.jpg
AÇILAN YOĞURT BUĞDAY, BİBER VE DOMATES PÜRESİYLE KAYNATILIYOR, SOĞUTULUP KURUTULUYOR. KURUTULAN TARHANA PARÇALARI, KAVURMA VE SALÇAYLA BİRLİKTE KAYNATILIYOR; TARHANA ÇORBASI
104.jpg
HAŞLANAN ET DOĞRANIYOR, BUĞDAYLA BİRLİKTE DÖVÜLEREK PİŞİRİLİYOR; ERİTİLMİŞ TEREYAĞIYLA SUNULAN; KEŞKEK
103.jpg
KAVRULAN SOĞAN VE LOR, BULGURA EKLENİP SÜTLE YOĞRULUYOR, PAZI YAPRAKLARINA SARILIP SALÇALI SOSLA FIRINLANIYOR; LOR DOLMASI
102.jpg
NURAY HANIM VE NURSEL'İN BUGÜNKÜ MENÜSÜNDE; TARHANA ÇORBASI, KEŞKEK, SIRIN VE LOR DOLMASI BULUNUYOR.
101.jpg
MUTFAĞIM HAFTA İÇİ HERGÜN 11:00'DA KANAL D'DE