107.jpg
MUTFAĞIM 23 MAYIS CUMA GAZİANTEP'TE AYNUR MELEKOĞLU'NUN KONUĞU OLDU.
106.jpg
Badem ve fıstıkla kavrulan kıyma ve safranlı pirinçle iç hazırlanıyor. oyulup kızartılan kabakların içine dolduruluyor. Damat Dolması
105.jpg
Pirinçler yıkanıp, robottan geçirilip, un haline getiriliyor, kıymayla buluşup minik köfteler yapılıyor. Haşlanan et ve nohutla pişirilip, Yoğurt sosuyla buluşuyor. Üzerine nane yakılıp servis ediliyor. Antep'e özel lezzet Yuvalama
104.jpg
Kızartılan ayva, havuç ve elmanın üzerine et ve pirinç eklenip, pişiriliyor. ters çevrilip servis edilen, Kızarmış badem ve fıstıkla süslenen; Buhara Pilavı
103.jpg
Kıyma ve ince bulgur, bol soğan ve sarımsakla yoğuruluyor, şişe geçirilip fırına veriliyor. Üzerine rende peynir eritilip fıstık gezdirilerek sunuluyor. Simit Kebabı
102.jpg
AYNUR HANIM VE NURSEL'İN MENÜSÜNDE; DAMAT DOLMASI, YUVALAMA, BUHARA PİLAVI VE SİMİT KEBABI BULUNUYOR.
101.jpg
Aynur hanımın komşuları bizim için zılgıt çekiyor. MUTFAĞIM HAFTA İÇİ HER GÜN 11:00'DA KANAL D'DE