107.jpg
MUTFAĞIM 16 MAYIS CUMA GAZİANTEP'TE SEVİNÇ BAYRAMIN KONUĞU OLUYOR. SEVİNÇ HANIM VE NURSEL'İN BUGÜNKÜ MENÜSÜNDE; KİLİS KEBABI, ANTEP FISTIKLI TATLI, YOĞURTLU PATATES, İÇLİ KÖFTE VE SÜZEK YAPMASI BULUNUYOR.
106.jpg
ALACA SOYULUP KESİLEN PATLICANLARIN ARASINA YOĞRULAN KÖFTELER YERLEŞTİRİLİYOR. ÜZERİNE DOMATES VE BİBER DİLİMLERİ KONULUP FIRINLANIYOR; KİLİS KEBABI
105.jpg
HAŞLANAN PİRİNÇ VE PATATES, BULGUR VE İRMİKLE HARMANLANIYOR, İÇLERİ KIYMALI HARÇLA DOLDURULUP KAPATILARAK KIZARTILIYOR; İÇLİ KÖFTE. İÇLİ KÖFTENİN DIŞ HARCINDAN ARTAN MALZEMELER YUVARLANIYOR, BUHARDA HAŞLANIYOR; SÜZEK YAPMASI
104.jpg
YUMURTA SARISI, ANTEP FISTIĞI, UN VE KABARTMA TOZUYLA ÇIRPILIYOR; KÖPÜK HALİNDEKİ YUMURTA AKIYLA BULUŞTURULUP FIRINLANIYOR. ŞERBETLE TATLANDIRILAN, KAYMAKLA SÜSLENEN; FISTIKLI TATLI
103.jpg
HAŞLANAN ET VE PATATESE ÇIRPILAN YUMURTA, YOĞURT EKLENİYOR,, HASPİR VE KARABİBERLİ YAĞ KIZDIRILIP ÜZERİNE GEZDİRİLİYOR; YOĞURTLU PATATES
102.jpg
SEVİNÇ HANIM VE NURSEL'İN BUGÜNKÜ MENÜSÜNDE; KİLİS KEBABI, ANTEP FISTIKLI TATLI, YOĞURTLU PATATES, İÇLİ KÖFTE VE SÜZEK YAPMASI BULUNUYOR.
101.jpg
MUTFAĞIM HAFTA İÇİ HER GÜN 11:00'DA KANAL D'DE!